OVT presenteert woningbouwproject op locatie in De Graafschap
OVT presenteert woningbouwproject op locatie in De Graafschap brugmedia.nl

OVT presenteert woningbouwproject op locatie in De Graafschap

Partnerbijdrages

BIDDINGHUIZEN - De projectontwikkelaars Jeroen Oost en Willem van Tilburg (OVT) introduceerden zaterdag op de Woonbeurs in De Meerpaal hun nieuwe 'Project 620': zestien nieuwbouwwoningen in de wijk De Graafschap.

De start van de verkoop is op donderdag 30 april. Dat gebeurt op locatie, aan de Hemsink in Biddinghuizen. ,,Dan gaan we het project officieel presenteren'', kondigde Jeroen Oost zaterdag aan.

Volgende stap

OVT sloeg vorige maand de eerste paal voor 12 starterswoningen in De Graafschap en willen nu een volgende stap zetten in deze nieuwbouwwijk: 9 rijwoningen (drie blokjes van 3), zes twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning. In prijs variëren ze van 185.000 tot 225.000 euro.

,,Het zijn grote woningen van 6.20 bij 11.50 meter. Vandaar dat we het 'Project 620' hebben genoemd'', legt Jeroen Oost uit, ,,Ze zijn flexibel in te delen en het zijn complete woningen, inclusief bijvoorbeeld een badkamer, keuken, vide en openhaardaansluiting.''

Enthousiaste mensen

De projectontwikkelaar sprak zaterdag in De Meerpaal veel belangstellenden: ,,Er komen hier volgens mij niet zoveel inwoners van Biddinghuizen, maar ik heb veel enthousiaste mensen gesproken. Sommigen hebben al gezegd dat ze op de dertigste langs komen.''