Afbeelding

Verbouwde Albert Heijn schenkt 1.000 euro aan Hospice Dronten

Partnerbijdrages

DRONTEN - De Albert Heijn aan de Kop van 't Ruim in Dronten gaat zaterdag dicht voor een verbouwing en wordt op dinsdag 10 maart heropend. Ter gelegenheid daarvan schenkt de supermarkt duizend euro aan Hospice Dronten.

Persbericht Stichting Vrienden van Hospice Dronten:

Na een ingrijpende verbouwing van slechts 9 bouwdagen opent de Albert Heijn aan de Kop van 't Ruim in Dronten op dinsdag 10 maart om 16.00 uur weer haar deuren en staat er weer een splinternieuwe, moderne, ruim opgezette supermarkt.

De supermarkt sluit haar deuren op zaterdag 28 februari om 17.00 uur, direct daarna vindt de ontruiming plaats en wordt er ruimte gemaakt voor de bouwvakkers. ?Dat is een geweldig mooi proces om te zien en mee te maken? zegt Supermarktmanager Gerrit Berkhoff, inmiddels bijna 43 jaar in dienst bij Albert Heijn en al 4 jaar weer met veel plezier werkzaam in Dronten.

Er is sprake van een forse verbouwing en de winkel ondergaat een metamorfose. Dat betekent nieuw interieur, nieuwe stellingen, nieuwe koelingen, Led verlichting etc.. ?Overal is aan gedacht? zegt Gerrit Berkhoff trots. En na de opening zal het assortiment veel groter zijn dan in de huidige winkel. En in het AH Biologische segment komen er b.v. bij de verse kaas/vleeswaren afdeling zeker 15 nieuwe artikelen bij.

In het kader van een ?Goede Buur? willen zijn heeft het management van de supermarkt besloten de heropening te vieren met een donatie van ? 1000 ten behoeve van de Hospice Dronten. Dit als vervolg op de samenwerking met Rotary Dronten van een aantal jaren geleden toen er een kerstbomenverkoopactie is gehouden. Een deel van de opbrengst hiervan is voor het destijds nog op te richten Hospice Dronten gebruikt. Nog steeds staat er dagelijks bij de lege flesseninname een bakje waar de klanten hun emballagebonnen in kunnen doneren ten behoeve van Hospice Dronten.

Als tegenprestatie voor de door AH geïnitieerde acties hebben de Vrienden van Hospice Dronten en vrijwilligers van Innerwheel Dronten het initiatief genomen om de eerste dagen na de opening als gastvrouw/heer in de supermarkt aanwezig te zijn. Van woensdag 11 maart t/m zaterdag 14 maart delen de vrijwilligers aan de nieuwe klanten bij binnenkomst plattegronden uit van de nieuwe supermarkt. Bij vragen helpen zij de klanten waar mogelijk of schakelen de AH medewerkers in.

De speciale openingskrant geeft informatie over de activiteiten die na de opening worden georganiseerd. Ook zijn er de hele week proeverijen ingepland door eigen medewerkers en leveranciers dus er is genoeg te beleven in de nieuwe Albert Heijn. De Meet & Greet met de AH-Hamster mag zeker niet gemist worden! De verwachting is dan ook dat het direct na de opening een drukte van belang zal zijn in de nieuwe winkel! De hulp van de vrijwilligers komt dan ook als geroepen.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 21 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 22 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 22 uur geleden