Voorzitter OVDD opent netwerkjaar Open Coffee Dronten
Voorzitter OVDD opent netwerkjaar Open Coffee Dronten brugmedia.nl

Voorzitter OVDD opent netwerkjaar Open Coffee Dronten

Partnerbijdrages

DRONTEN - Open Coffee Dronten viert dinsdag haar derde verjaardag. Op vrijdag 30 januari is de eerste netwerkbijeenkomst van het nieuwe jaar. De bijeenkomst wordt geopend door Hester Vroegop, voorzitter van ondernemersvereniging De Driehoek.

Persbericht Open Coffee Dronten:

Dronten - Dinsdag 20 januari viert Open Coffee Dronten haar derde verjaardag en vrijdag 30 januari vindt de eerste Open Coffee Dronten van 2015 plaats. Hester Vroegop, voorzitter van de OndernemersVereniging de Driehoek, zal met ons het netwerkjaar 2015 openen. Dit is het vierde netwerkjaar voor Open Coffee Dronten. Hester Vroegop komt kennismaken met u als ondernemer en zal graag vertellen over de OVDD. Wat kan de OVDD voor u als ondernemer betekenen? U kunt hierover persoonlijk met haar in gesprek gaan tijdens deze ochtend. Tevens zal Hester Vroegop een toespraak houden. Reden genoeg denken wij om met ons het netwerkjaar te openen.

Open Coffee Dronten wordt sinds 2012 georganiseerd in Grand Café Flavour in De Meerpaal en is een informele, geheel vrijblijvende netwerkbijeenkomst waar je andere ondernemers en zelfstandige professionals ontmoet. Zonder lidmaatschap, contributie of andere verplichtingen. Onder het genot van een kop koffie, de lekkerste cappuccino van Dronten, thee of een ander drankje nieuwe mensen ontmoeten, ideeën opdoen en kennis delen. Ondernemers uit de regio treffen elkaar tijdens Open Coffee Dronten.

De afgelopen drie jaar zijn wij volop in beweging geweest. Zo hebben we ondernemers uit de regio weten te interesseren voor Open Coffee Dronten, veel nieuwe ondernemers ontmoet, de gemeente erbij betrokken (bezoek van verschillende ambtenaren), interessante presentaties bijgewoond, inspirerende pitchen aangehoord, nemen we deel aan de Sociaal Economische Agenda (Ondernemersacademie) en hebben we ook de winkeliers weten te bereiken. Naast eerder genoemde resultaten zijn er ook nog resultaten van ondernemers (bezoekers). Zo zijn er een aantal samenwerkingsverbanden ontstaan tijdens Open Coffee Dronten, opdrachten aan elkaar verstrekt en ondernemers aanbevolen bij andere. Een ondernemer die zelf een presentatie heeft verzorgd en daar opdrachten aan over heeft gehouden, maar daardoor ook een jaar na dato nog wordt herkend. Dat zijn stuk voor stuk leuke dingen om te horen. We mogen dus gerust zeggen: Open Coffee Dronten verbindt! En daarmee is een belangrijke doelstelling van Open Coffee Dronten gehaald en we hopen dit nog lang voort te mogen zetten.

Om onze derde verjaardag te vieren hebben wij een nieuwe website gebouwd. Deze is vanaf heden te bezoeken via www.opencoffeedronten.nl. Het netwerken blijft uiteraard hetzelfde, maar we hebben wel een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is het bijvoorbeeld vanaf nu mogelijk om gratis vriend te worden van Open Coffee Dronten. Als vriend ontvang je alle informatie, de uitnodiging voor een bijeenkomst, de digitale nieuwsbrief en heb je voorrang bij het geven van een pitch of presentatie. Ook is het nu mogelijk om je via de website aan te melden voor een bijeenkomst of het geven van een pitch of presentatie.

Wij nodigen iedereen van harte uit om 30 januari kennis te komen maken met collega ondernemers uit de regio. Jullie zijn van harte welkom in Grand Café Flavour (gevestigd in De Meerpaal) van 9.00 tot 10.30 uur. Aanmelden, niet verplicht, zodat er een naambadge klaar ligt bij de ingang en kan via de website.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 1 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 2 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 2 uur geleden