Marloes van Maaren
Marloes van Maaren Huidinstituut Etoile

Etoile genomineerd voor ‘de Oscar van de beautywereld’

Partnerbijdrages

DRONTEN - Marloes van Maaren is met haar huidinstituut Etoile genomineerd voor de Beauty Award 2016. De Drontense is één van de drie genomineerden. ,,Volgend jaar bestaan we 20 jaar. Wat zou er mooier zijn dan een het winnen van de Beauty Award tijdens dat jubileum’’, vertelt ze.

De Beauty Award is niet zomaar een prijs. ,,Het is de Oscar in de beautywereld’’, weet Marloes van Maaren. Dat blijkt uit het feit dat haar bedrijf van top tot teen is doorgelicht.

Onderdeel van de selectie vormde het bezoek van een mystery guest. ,,Ik had me daar helemaal op voorbereid, maar ik ben er volledig ingetrapt’’, lacht Marloes, ,,Ze kwam binnen met een verhaal dat ze in de Vereigde Staten woonde en dat ze was overgekomen voor de bruiloft van een nichtje uit Swifterbant. Ze deed het heel goed, met accent en alles…’’

Finale in Hilversum

Het oordeel van deze ‘Amerikaanse’ was zó goed, dat Etoile door is naar de volgende ronde. Na de jaarwisseling wordt het bedrijf door een jury nog een keer helemaal tegen het licht gehouden. De prijsuitreiking is uiteindelijk in maart in Studio 21 in Hilversum.

Huidinstituut Etoile is genomineerd in de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het jaar regio Midden’. Dat betekent dat Marloes van Maaren in aanmerking komt voor de titel voor de provincies Utrecht, Flevoland, Noord- en Zuid-Holland.

Inspirerende omgeving

,,Zoals bijna iedereen ben ik twintig jaar geleden begonnen op een zolderkamertje’’, blikt Marloes terug. Sinds 2012 is ze gevestigd aan De Zate 20. In dat pand is ze begonnen samen met een kapster en heeft ze inmiddels acht ZZP’ers om zich heen verzameld, die elkaar perfect aanvullen. ,,Een heel inspirerende omgeving om te werken’’, vindt de schoonheidsspecialiste.

Zelf heeft ze vanaf het begin besloten om met haar vak de diepte in te gaan: ,,Het is een heel breed terrein en ik heb me toegelegd om huidverbetering en anti-aging. Dàt is mijn specialiteit: ik probeer mensen er beter en jonger uit te laten zien.’’

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 2 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 3 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 3 uur geleden