Afbeelding
Joy-4all

Joy-4all verhuist naar Agripark en houdt daar open huis

Partnerbijdrages

DRONTEN - Na drie jaar aan de Walvisstraat gaat Joy-4all tijdens de kerstvakantie verhuizen naar het Agripark Oost 2. De dans- en entertainmentschool van Joyce Goeree en Naomi Dingerdis houdt daar op zaterdag 2 januari van 11 tot 15 uur een open huis.

,,Door ruimtegebrek zijn we genoodzaakt te verhuizen’’, leggen Joyce en Naomi uit, ,,We gaan er qua ruimte op vooruit maar ook qua parkeergelegenheid en verkeersveiligheid. We zitten naast de kinderopvang en Landstede met veel groen om ons heen, een heerlijke plek. Een mooiere start van een nieuw jaar hadden we niet kunnen wensen.’’

Twee grote zalen

De nieuwe locatie heeft twee grote dans/sportzalen en twee kleinere zalen die gebruikt gaan worden voor meerdere doeleinden zoals yoga en mindfulness training. Ook het bedrijf Droomevenementen verhuist naar de nieuwe locatie.

Tijdens de open dag zijn er allerlei activiteiten en workshops. Joy-4all wordt deze dag ondersteund door Zwaan Buitensport en veel vrijwilligers. Op maandag 4 januari starten de lessen weer en op 23 januari zijn er twee grote shows in De Meerpaal.