Afbeelding
Mirjam Stoof

Medische doorbraak! Kalknagels zijn nu verleden tijd.

Partnerbijdrages

Schimmelnagels, in de volksmond kalknagel (onychomycose) genoemd, is een schimmelinfectie van de nagelplaat of het nagelbed. Deze schimmelinfectie wordt veelal veroorzaakt door een schimmel uit de groep van de dermatophyten. Deze schimmels krijgen door vochtige en warme plekken de kans om zich te nestelen in de huid of de nagel. Deze schimmels zijn dan ook besmettelijk.

Door de nieuwe Elos techniek is het mogelijk om de schimmel te vernietigen. Door gebruik te maken van Intensed Pulsed Light (IPL) zal door de ingebrachte warmte de schimmel in de nagel vernietigd worden. De schimmel heeft hierdoor geen kans om zich te ontwikkelen. Binnen 6 maanden zal er weer een gezonde nagel zichtbaar zijn en kunt u voortaan in de zomer zonder schaamte op uw slippers rondlopen.

Sinds kort is bij Mirjam Stoof deze behandeling mogelijk. Dit door samen te werken met een huidtherapeute van Cosmetique Totale. Deze medisch specialiste werkt met de nieuwste en meest geavanceerde lasermethodes. Waaronder de nieuwe Elos techniek voor het verwijderen van kalknagels. Daarnaast kan men bij de huidtherapeute terecht voor de behandeling van: definitief ontharen, couperose, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, huidverjonging/rimpelbehandeling, huidverstrakking en littekenbehandeling. De huidtherapeute is lid van de beroepsvereniging NVH, waardoor veel behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. De huidtherapeute is bij ons aanwezig op dinsdag 19 maart.

Voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek www.mirjamstoof.nl of 0321-316524