Jamie Oliver
Jamie Oliver Jumbo

Jumbo supermarkten en Jamie Oliver presenteren samen 30 gerechten

Partnerbijdrages

DRONTEN - ,,Jamie Oliver en Jumbo introduceren de Jamie en Jumbo bijna-klaar producten. Hiermee zet je met een paar kleine handelingen een heerlijk recept van Jamie Oliver op tafel’’, aldus de Jumbo supermarkten.

,,We willen net als Jamie Oliver gezonder koken makkelijk, leuk en bereikbaar maken’’, vertelt directeur Ed van de Weerd, ,,Daarom heeft Jamie samen met ons team ruim dertig lekkere en gezonde gerechten ontwikkeld. En dat allemaal voor een aantrekkelijk lage prijs.”

Zo goed als klaar

De gerechten bestaan uit producten zoals vlees, vis, gevogelte of groente die zo goed als klaar zijn om te bereiden: ,,Je hoeft hier zelf enkel nog wat verse ingrediënten aan toe te voegen.’’

,,De bijna-klaar producten bevatten verse, pure en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Ze zijn op verschillende manieren toe te passen: zowel in salades en soepen als in ovenschotels’’, beveelt de supermarkt aan.

Gezond eten

Jamie Oliver: ,,Gezond eten is ontzettend belangrijk. Ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren om zelf aan de slag te gaan met goede en verse ingrediënten, zodat zij zelf ontdekken hoe lekker gezond kan zijn.’’