Afbeelding

Soundhealing ochtenden met meditatie en visualisatie

Partnerbijdrages

Start: woensdag 18 januari. Elke 1e en 3e woensdag van de maand.

Ontvangst vanaf 09.30 uur, einde 10.45 uur

Financiele tegenenergie: € 15 per ochtend

??

?

Ben je er aan toe om even helemaal tot rust te komen? Even tijd voor jezelf en compleet ontspannen? Laat je dan verrassen door de magie van klank en het ervaren van de innerlijke stilte met de begeleide meditatie of visualisatie op de soundhealing ochtenden.

?

Een soundhealing (klankschalen sessie) gecombineerd met een begeleide meditatie of visualisatie is een heerlijke manier om helemaal tot rust te komen. De mooie klanken zorgen ervoor dat je even niet meer nadenkt en dat je mag loslaten wat je bezig houdt. Vrijwel iedereen ervaart een diepe ontspanning, zodra de schalen worden aangeslagen. Even me-time! De klankschalen brengen een positieve verandering in jezelf, geven balans in lichaam en geest en werken diep door in je onderbewustzijn.

?

De schalen werken op meerdere niveaus:

  • Geestelijk (verbeteren innerlijke balans, rust, ontspanning, creativiteit, vertrouwen)

  • Emotioneel (stimulering en loslaten blokkades en de verwerking ervan)

  • Lichamelijk (ziektes, kwalen, lichamelijk ongemak kunnen worden geheeld)

  • Spiritueel (het je verbonden voelen met jezelf en het leven)

?

Sound

Het Engelse woord “sound” betekent zowel 'geluid' als 'gezond'. Klank is in zijn eenvoud een bijzonder krachtig middel om genezingsprocessen te stimuleren. Klank is geen medicijn. Maar je kunt er wel geweldige resultaten mee bereiken. Zonder de vervelende bijwerkingen van medicatie. Tumoren kunnen behandeld worden met ultrasoon geluid. En in Duitsland wordt het gebruik van klankschaalmassage/ therapie steeds meer geïntegreerd op vele terreinen in de zorg.

?

Innerlijke massage

Je zou kunnen zeggen dat een klankschalen sessie voor een innerlijke massage zorgt. Onze lichaamscellen en ons lichaamsvocht resoneren namelijk mee op het horen en voelen van de klankschaaltrillingen. ?Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. De trilling die de verschillende klankschalen maken zetten het water in ons lichaam in beweging. Het water in ons lichaam is omringd door onze cellen. Als we pijn hebben in ons lichaam, hebben we eigenlijk pijn in onze cellen, de frequentie is dan verstoord (te laag). Door de trilling van de klankschalen geven we positieve impulsen aan de cellen en deze gaan weer in de juiste (hogere) frequentie. Zowel het geluid als de trilling heeft dus de helende en ontspannende werking.

Voor iedereen heilzaam

Ik werk bij de soundhealing met diverse klankschalen, de gong, de shanti chime en tsingha’s. Mijn klankschalen en ook de gong, zijn door mij met de grootste zorg uitgezocht, zodat er een mooi samenspel van frequenties ontstaat. Als je je overgeeft aan deze frequenties zal je merken dat je steeds dieper ontspant. En hoe meer ontspannen je bent, hoe beter het effect van de soundhealing. Iedereen kan meedoen aan deze soundhealing met begeleide meditatie/visualisatie. En voor iedereen zullen de effecten voelbaar zijn. Heb je last van stress? Dan zullen de effecten nog groter zijn.

?

Wat kun je verwachten?

?

Als deelnemer hoef je maar 1 ding te doen: lekker liggen en ontspannen. Tijdens het bespelen van de klankschalen laat ik de schalen hun werk doen. De begeleide meditatie brengt je in contact met je innerlijke stilte. Je fysieke lichaam en je energielichaam komen in balans. Na de soundhealing drinken we nog een kop thee en praten we even na.

Praktische informatie

De kosten van de soundhealing met begeleide meditatie/visualisatie zijn 15 euro, contant te voldoen. De groepsgrootte is maximaal 5 personen. De soundhealings vinden plaats op de 1e en 3e woensdagochtend van de maand (m.u.v. schoolvakanties). Ontvangst 09.30 uur, einde 10.45 uur. Ik ben aangesloten bij de BATC beroepsvereniging, vergoeding via de zorgverzekering is mogelijk. Aanmelden kan telefonisch via 0321-316524 of met het contactformulier.

?

Privé soundhealing?

Natuurlijk is het ook mogelijk om een privé sessie te boeken.

Neem contact op voor het maken van een afspraak of meer informatie: bel 0321 316 524 of contactformulier

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 3 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 3 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 3 uur geleden