Huib van Vliet
Huib van Vliet

Huib van Vliet en Ferdinand Zomerman richten crowdfundingplatform op

Partnerbijdrages

DRONTEN - Bedrijfsadviseurs Huib van Vliet uit Swifterbant en Ferdinand Zomerman uit Dronten hebben samen met Martien Rienks (Marknesse) crowdfundingplatform In2thecrowd opgericht. Het bedrijf wil goede ideeën van ondernemers verder brengen om zo de economie in Flevoland een extra zetje te geven.

Volgens Van Vliet zijn er genoeg ondernemers met goede plannen: ,,Wij adviseren steeds vaker om de combinatie eigen vermogen, een bancaire lening èn crowdfunding in te zetten. We kunnen ondernemers voor, tijdens en na een crowdfundingcampagne coachen. Daar ligt onze toegevoegde waarde.’’

Ook voor starters

?In2thecrowd helpt gevestigde ondernemers in het MKB bij uitbreiding, investering of bedrijfsovername. Ook startende ondernemers kunnen een beroep doen op het platform. ,,Volgens ons is de kern van crowdfunding: met veel mensen iets mogelijk maken’’, zegt Zomerman.

Het platform werkt samen met een bedrijf dat toestemming heeft van de Autoriteit Financiële Markten om op te treden als tussenpersoon. De oprichters van In2thecrowd zijn bekenden in het vak. Het kantoor is gevestigd aan de Larserpoortweg 50 te Lelystad.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 7 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 8 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 8 uur geleden