Gastouderbureau Ridder Roeland betrekt nieuw kantoor in centrum Dronten
Gastouderbureau Ridder Roeland betrekt nieuw kantoor in centrum Dronten Esther Verwindt

Gastouderbureau Ridder Roeland betrekt nieuw kantoor in centrum Dronten

Partnerbijdrages

DRONTEN - Gastouderbureau Ridder Roeland heeft haar intrek genomen in een kantoor aan de Rede 2-4 (achterzijde Kerremans Makelaardij). Vrijdag heeft het bureau dit samen met alle aangesloten gastouders gevierd tijdens een feestelijke opening.

Met een locatie in het centrum van Dronten hoopt GOB Ridder Roeland de drempel voor ouders te verlagen. En daarmee wil men ook de mogelijkheid van gastouderopvang onder nieuwe gezinnen onder de aandacht brengen.

52 gastouders

Via GOB Ridder Roeland bieden 52 gastouders opvang aan gezamenlijk 241 kinderen. Behalve eigenaresse Anne-Lotte Otten-Roeland is sinds kort ook Ernestine Oostergo-Dolleman gestart als bemiddelingsmedewerker.

Gastouderbureau Ridder Roeland omschrijft zichzelf als ‘een professioneel en transparant gastouderbureau’: ,,Persoonlijk contact met vraag- en gastouders is voor ons erg belangrijk. Hierdoor kennen we onze gastouders en de kinderen die zij opvangen goed. Wij stellen hoge eisen aan de gastouders die bij ons ingeschreven staan en waarborgen zo kwaliteit.’’

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 9 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 10 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 10 uur geleden