Afbeelding
Foto: Wouter Foppen

Mishandeling op Fazantendreef, politie zoekt getuigen

Politie

DRONTEN - Op het fietspad van de Fazantendreef in Dronten is in de nieuwjaarsnacht een 52-jarige man mishandeld. De politie is een onderzoek gestart en verzoekt getuigen zich te melden, zo meldt het op haar website.

Het slachtoffer fietste met zijn vrouw tussen 1.45 en 2.00 uur over het fietspad in de richting van De Boeg. Daarbij werden ze flink gehinderd door twee mannen die op het fietspad liepen, het slachtoffer en zijn vrouw vielen zelfs met de fiets op de grond. 

Daarop volgde er een confrontatie met de twee verdachten, tijdens die confrontatie werd de man mishandeld. De verdachten gingen er vervolgens vandoor en liepen weg in onbekende richting. 

Signalement

De politie is op zoek naar de twee verdachten en komt met het volgende signalement:

  • Verdachte 1: man, 1.70-1.75 meter lang, getinte huidskleur, ongeveer 20 jaar oud en gekleed in een geel/blauwe jas. Hij droeg een pet;
  • Verdachte 2: man, 1.80 meter lang, lichte huidskleur, ongeveer 20 jaar oud met blond kort krullend haar. Hij was in donker gekleed.

De politie verzoekt getuigen om zich te melden via 0900-8844 en is specifiek op zoek naar iemand die het slachtoffer wilde helpen. Deze jongeman is begin 20 en heeft zich nog niet gemeld bij de politie. 

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 7 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 8 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 8 uur geleden