Het beachvolleybaltoernooi van vorig jaar.
Het beachvolleybaltoernooi van vorig jaar. ©maartenheijenk.nl

Beachvolleybal in Swifterbant: „Het gaat hard met de inschrijvingen”

Sport

SWIFTERBANT - Volleybalvereniging Swift’64 houdt tijdens het Julifeest in Swifterbant een groot beachvolleybaltoernooi. „De eerste inschrijvingen waren in april al binnen en ze blijven binnenstromen”, zegt organisator Theo Hogendoorn enthousiast.

„Als je nog twijfelt is dìt het moment om je met je team aan te melden”, vervolgt Hogendoorn, „Op zaterdag 1 juli zijn nog tien plekken beschikbaar en op zondag 2 juli vijftien plekken.”

Belangstellenden kunnen meedoen voor één dagje of voor het hele weekeinde: „Verzin een leuke teamnaam, maak teamshirts, zoek je slippers op en je bent helemaal klaar voor een potje beachvolleybal aan het ‘strand’ van Swifterbant.”

Bij ingang van het dorp

Het toernooi vond in het verleden plaats achter de sportvelden. Vorig jaar werd het voor ‘t eerst gehouden op een nieuwe plek bij de ingang van het dorp compleet met palmbomen, hangmaten en zand.

Daar wordt ook dit jaar gespeeld op vijf velden: vier velden voor recreanten en één veld voor gevorderde beachvolleyballers. De ‘pro’s’ twee tegen twee.

?Aanmelden: swiftbeachvolleybal@hotmail.com.