Afbeelding
Team Let's Try

Tractorpulling Team Let's Try lanceert online magazine

Sport

DRONTEN - Op 27 december presenteerde Tractor Pulling Team Letā€™s Try uit Dronten ā€˜Hemi Magazineā€™ het eerste online magazine van het team zelf. Dit magazine is in zijn geheel gewijd aan het team zelf en de techniek erachter en telt 16 pagina`s.

ā€˜De reden dat we dit ontwikkeld hebben heeft meerdere oorzakenā€™, aldus het team. ā€˜We willen met onze tijd mee gaan, we willen vooruit. Zowel op technisch gebied maar ook op het vlak van communiceren met onze sponsoren en trouwe supporters.ā€™ De heren uit Dronten gaan verder. ā€˜In een online magazine kun je meer kwijt over de machine en natuurlijk onze plannen. Daarnaast kunnen we ook meer aandacht besteden aan onze sponsoren, ze Ć©cht in de schijnwerpers zetten. Op een website, in een nieuwsbrief of op social media is de aandacht maar beperkt en werken lange verhalen meestal niet.ā€™ ā€˜Onze sponsoren hebben ons in dit financieel moeilijke jaar enorm ondersteund. Door een backfire tijdens de wedstrijd in Made is er veel schade ontstaan in de Brad Anderson V8 motor. Om op de baan te blijven moest bijna alles vervangen worden. Dankzij de hulp van onze sponsors konden we het seizoen afmaken. Daarnaast zijn we een actie gestart voor onze Hemi V8 club. Deze club met mensen ondersteunt ons met een bijdrage van 50 euro per jaar. Ook die mensen wilden we iets extra's bieden.ā€™

Ze vertellen verder: ā€˜In Tractor Pulling draait het voor een belangrijk gedeelte om sponsoren. Onze spatborden zijn echter niet oneindig groot en dus kun je daar maar een beperkte hoeveelheid sponsors op kwijt. Daarnaast wilden we een mogelijkheid om kleinere bedrijven met een minder grote portemonnee een andere mogelijkheid bieden om hun doelgroep te bereiken door middel van een advertentie mogelijkheid. We hopen hen die hiermee te geven.ā€™ Binnen de Nederlandse Truck en Tractor Pulling organisatie (NTTO) is dit iets unieks. ā€˜Voor zover wij weten is dit nog niet eerder gedaanā€™ voegen ze aan hun verhaal toe.

Het Hemi Magazine komt voorlopig twee keer per jaar uit en is digitaal beschikbaar voor sponsoren en Hemi V8 club nembers. Voor meer informatie raden wij u aan de website te raadplegen.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 12 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 13 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 13 uur geleden