Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Assistent van Go Ahead Kampen wordt de nieuwe hoofdtrainer van BAS

Sport

BIDDINGHUIZEN – BAS Voetbal heeft in Arjen Bredewolt een nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen gevonden. De 49-jarige Bredewolt is op dit moment assistent-trainer bij eersteklasser Go Ahead Kampen en was daarvoor onder andere werkzaam bij WZC Wapenveld en SEH.

Bredewolt wordt in Biddinghuizen de opvolger van Bert van den Brink. De huidige hoofdtrainer tekende onlangs voor volgend seizoen een contract bij VV Oene.

WZC, SEH en Schalkhaar

Bredewolt is woonachtig in Epe en was in het verleden hoofdtrainer bij WZC, SEH en bij SV Schalkhaar. Daarnaast werkte hij een periode als hoofd jeugdopleiding bij Sparta Nijkerk. Als speler droeg Bredewolt de shirts van onder andere WHC uit Wezep en SV Epe.

Het bestuur van BAS Voetbal is blij met de komst van Arjen Bredewolt, die een contract voor één seizoen tekent. ,,We zijn zeer content dat een ervaren trainer als Arjen Bredewolt bewust voor BAS Voetbal kiest. Hij vindt BAS een mooie en stabiele dorpsclub, met een goede accommodatie. Wij zien uit naar de samenwerking en wensen hem alvast veel succes”, aldus Hein Grafhorst, voorzitter technische commissie.

Voetbaltrainers gemeente Dronten