BAS Voetbal
BAS Voetbal BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS laat punten liggen tegen DSV '61, Reaal Dronten ruim onderuit

Sport

BIDDINGHUIZEN/DRONTEN - BAS is er zaterdag niet in geslaagd om het thuisduel met DSV '61 om te zetten in een overwinning. De Biddinghuizenaren speelden niet groots en daardoor eindigde het op De Schelp in 1-1.

De ploeg van trainer Bert van den Brink kwam nog wel op voorsprong, maar het doelpunt van Patrick Woud werd al snel teniet gedaan. DSV kwam via Lennart Juffer al snel weer langszij, maar daarna speelden beide partijen nog maar weinig bij elkaar. De 1-1 stand bleef dan ook in het restant van de eerste helft op het bord.

Ook na de rust was het geen wedstrijd van veel kansen, al had DSV nog wel twee prima mogelijkheden om een driepunter in veilige haven te brengen. Dat lukte echter niet, waardoor het in Biddinghuizen bij 1-1 bleef. BAS profiteerde daardoor niet van de puntendeling bij Swift '64 tegen Oene, de concurrenten die eveneens met 1-1 gelijkspeelden.

Ruime nederlaag Reaal

Reaal Dronten beleefde tegen ESC een zware middag. De Elburgers lieten geen spaan heel van de hekkensluiter in 3C en wonnen uiteindelijk met liest 1-6. Daarnaast zag Reaal dat VEVO een punt pakte bij Hatto Heim, waardoor handhaving een nog lastigere klus is geworden.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 6 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 6 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 7 uur geleden