VIDEO | Swift’64 benut tegen Reaal Dronten net genoeg kansen voor de koppositie: 2-1

SWIFTERBANT - De voetballers van Swift’64 wonnen vandaag verdiend met 2-1 van hekkensluiter Reaal Dronten. Na de wedstrijd dacht men de koppositie te hebben overgenomen van ESC, maar de Elburgers wonnen diep in de blessuretijd met 1-0 van Olympoia'28.

Swift kwam vlot op 2-0 door Robbin Posthuma en Tom Roskam. Vlak voor rust scoorde Remco Drenth de aansluitingstreffer.

Doordat Swift verzuimde de talrijke kansen af te maken, bleef het tot het eind spannend. Reaal slaagde er echter niet in om langszij te komen.

DeDrontenaar.nl sprak na afloop met Swift-middenvelder Bart Uil.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 17 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 18 uur geleden