Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Gerjan Westerhof wordt assistent van Arjen Bredewolt bij BAS Voetbal

Sport

BIDDINGHUIZEN – Gerjan Westerhof wordt per het nieuwe seizoen assistent-trainer van het eerste elftal van BAS Voetbal. De voormalig speler van het vlaggenschip wordt daarmee de rechterhand van hoofdtrainer Arjen Bredewolt. Keeperstrainer Martin Kern blijft ook aankomend jaar onderdeel van de technische staf.

BAS Voetbal is blij met het vastleggen van Westerhof. „Gerjan is een echte clubman en het is dan ook mooi dat hij bij onze club betrokken blijft. Het gesprek tussen Arjen en Gerjan beviel goed en daardoor was de samenwerking al snel beklonken”, zegt Hein Grafhorst, voorzitter technische commissie van BAS.

De 41-jarige Westerhof is een bekend gezicht binnen BAS. Jarenlang speelde hij in het eerste elftal, waarmee hij zowel hoogte- als dieptepunten meemaakte. Zo vierde hij in het seizoen 2008/’09 de promotie naar de derde klasse. In die jaargang maakte de spits vijftien competitietreffers en was hij ook belangrijk in de nacompetitieduels met DUNO D. Zowel uit als thuis nam hij een doelpunt voor zijn rekening.

Martin Kern

De club kan eveneens melden dat Martin Kern ook aankomend seizoen keeperstrainer is. Kern startte dit seizoen met het trainen van de keepers en dat gaat naar ieders tevredenheid. „Martin neemt ook de jeugd onder handen en daar hebben we veel profijt van. Al met al zijn we hartstikke tevreden met de invulling van de technische staf”, aldus Grafhorst.

Voetbaltrainers gemeente Dronten

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 16 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 16 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 17 uur geleden