Ā©maartenheijenk.nl

BAS kan op vakantie na nederlaag tegen Olympia '28

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen Olympia '28 met 2-3 verloren. Daardoor lijken de Biddinghuizenaren geen aanspraak meer te maken op nacompetitie, aangezien het gat naar Swift '64 zes punten bleef.

Na de zeperd van een week eerder bij Hattem, probeerden de Biddinghuizenaren er nu wel wat van te maken. Toch keek de ploeg al vrij snel tegen een 0-1 achterstand aan, maar nog voor de rust werd die schade gerepareerd. Walid el Achak bracht Mark Schaap in stelling en de clubtopscorer bracht zijn team weer langszij.

In de tweede helft kwam BAS zelfs op voorsprong, maar het doelpunt van Stefan Tolhoek was niet voldoende voor een goed resultaat. Olympia kwam via Kjelt Bonhof terug tot 2-2 en diezelfde Bonhof diende BAS een 2-3 nederlaag toe, waardoor het seizoen van de Biddinghuizenaren zo goed als ten einde is. Het halen van de nacompetitie zou een wonder zijn.