Jos van Haastrecht.
Jos van Haastrecht. ©maartenheijenk.nl

Beginnerscursussen, viering 40-jarig bestaan en seizoenstart bij bridgeclub in Dronten

Sport

DRONTEN - Algemene Bridge Club Dronten (ABCD) heeft verschillende activiteiten op stapel staan. Zo vieren de ruim 200 leden op zaterdag 3 november het 40-jarig bestaan van de vereniging.

Op vrijdag 29 september (9:30 uur) en donderdag 4 oktober (13:30 uur) beginnen er beginnerscursussen in De Meerpaal. „Bridgedocenten Bert de Haan en Jos van Haastrecht hebben al vele cursisten enthousiast gemaakt voor het bridgespel”, meldt de vereniging.

Drie dagdelen

Het seizoen gaat binnenkort weer van start in het denksportcentrum aan De Oost. Daar wordt op de maandag- en donderdagmiddag gebridged, evenals op de donderdagavond.

„Jaarlijks zijn er meer activiteiten die door enthousiaste clubleden worden georganiseerd, zoals een weekend op stap, het horecarondje, de kerst- en paasvieringen en voor de wat fanatiekere bridgers de jaarlijkse krachtmetingen tussen alle Flevolandse bridgeclubs en de regiocompetitie”, aldus ABCD.

Kennissenkring uitbreiden

„Zowel de gezelligheidsbridgers als de wat meer competitieve bridger kan zich thuis voelen bij de club”, schrijft het bestuur, „Wellicht zijn er nog bridgers die de stap naar een club groot vinden, bedenk dan dat het een goede gelegenheid is om je kennissenkring uit te breiden.”

Aanmelden beginnerscursus