Afbeelding
BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS komt met de schrik vrij en wint bij Olympia '28

Sport

BIDDINGHUIZEN - Er leek geen vuiltje aan de lucht voor BAS, dat zaterdag met 0-2 voor stond bij Olympia '28. Vliegensvlug was het ineens 2-2, maar toch gingen de punten mee naar Biddinghuizen. Rick Aernaudts werd de matchwinner: 2-3.

BAS speelde een prima eerste helft en dat resulteerde in een terechte 0-1 voorsprong. De treffer kwam voort uit een vrije trap, die Patrick Woud uiterst zuiver in de hoek van de keeper schoot. BAS mocht daarna van geluk spreken toen Olympia een strafschop miste, maar toch bleef het de bovenliggende partij. Ook in het tweede bedrijf, waardoor Stefan Tolhoek in staat werd gesteld om de 0-2 te maken. Hij verschalkte de Olympia-doelman met een fraaie lob.

Het was echter niet voldoende om rustig achterover te zitten. In de laatste tien minuten gaf Olympia nog maar een keer gas en dat resulteerde, na een flinke fout van BAS-keeper Hessel Bregman, in de aansluitingstreffer. Vanaf de strafschopstip werd het zelfs nog 2-2, waarmee de Biddinghuizenaren een zeker lijkende zege verspeelden.

Winnende Aernaudts

Toch kwam het nog goed. Beide ploegen zochten in de slotfase naar de overwinning en die ging mee naar Biddinghuizen. Invaller Gerwin Schaap bracht de bal bij Rick Aernaudts en de middenvelder schoot via het been van een opponent de winnende binnen: 2-3.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 10 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 10 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 11 uur geleden