Afbeelding
STG Dronten

STG Dronten start met MTB training op 14 oktober

Sport

In Roggebotzand ligt een prachtige MTB-route met kombochten, afdalingen en korte en langere klimmetjes. Maar hoe neem je eigenlijk zo’n kombocht? En hoe daal je af, hoe ga je over een boomstam heen? Om je al dit soort dingen bij te brengen start STG Dronten met de MTB training onder begeleiding van ervaren trainers. Afhankelijk van de grootte van de groep zullen verschillende kleinere groepjes worden gemaakt. We starten gezamenlijk in Dronten en zijn na ongeveer 2 uur weer terug.

Het gebruik van de route is afgestemd met de stichting die de route onderhoud (Stichting Roggebotzand) en STG draagt bij aan het onderhoud door middel van sponsoring.

Heb je interesse? Kom dan gewoon naar het startpunt. Tot het einde van het jaar hoef je geen lid te worden van STG Dronten, daarna kan je de keuze maken lid te worden.

STG Dronten start met de training op zondag 14 oktober en daarna elke 2de zondag van de maand van oktober tot en met maart. Verzamelen is om 9.30 bij de rotonde kruising Fazantendreef en Wissel, bij de bushalte.

STG Dronten is dé schaats- en fietsvereniging van Dronten, opgericht in 1971. De vereniging verzorgt schaats-, fiets- en ‘droog’trainingen met als doel om in recreatief verband lekker bezig te zijn en stapje voor stapje het schaatsen en fietsen beter onder de knie te krijgen en conditie op te bouwen; ieder op haar of zijn eigen niveau. Voor het schaatsen maakt de vereniging gebruik van Flevonice waar vooral op zaterdagochtend wordt gereden. Van april tot en met september wordt er op maandagavond enthousiast geracefietst vanaf ’t Dok en de droogtrainingen vinden welke woensdagavond plaats op de baan van atletiekvereniging FlevoDelta. Het MTB-en is een nieuwe activiteiten. Bij mountainbiken komt behoorlijk wat techniek kijken en die kan je leren. Dat doen we onder begeleiding van ervaren trainers. We zien u graag op de 2de zondag van de maand!

Voor meer informatie: http://www.stgdronten.nl/ en op facebook.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 21 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 21 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 22 uur geleden