Afbeelding
Avl

De week van de waarheid?!

Sport

De week van de waarheid? Misschien klinkt dat wat zwaar, maar ergens mogen we de wedstrijd van zaterdag toch wel zo bestempelen!

asv Dronten kende een zeer matige start van de competitie, maar pakte vorige week de broodnodige eerste overwinning! Daarmee nam het wat afstand van de onderste plaatsen en mag er weer naar boven gekeken worden. En laten de Drontenaren dan zaterdag net op bezoek gaan bij de rode lantaarn drager Enter Vooruit. Met een overwinning neemt Dronten gelijk flinke afstand van de onderste plaatsen en mag het daadwerkelijk naar boven gaan kijken.

Ook zou dan het vervolg op de beker ouverture kunnen worden ingezet. De beker waarin tot nu toe 3x werd gewonnen!

Vanuit de staf kwam het bericht, dat de selectie zo goed als fit is en dat er dus keuzes kunnen worden gemaakt door trainer Kaagman.

Zo liet Ricardo Talu vorige week zien zeer scherp te zijn, door vanaf de bank in te vallen en de winnende treffer aan te laten tekenen en ook de jonkies in de selectie laten meer en meer zien waartoe ze in staat zijn.

asv Dronten is nog niet in de positie om een wedstrijd tegen een ploeg uit de staart van tevoren als gewonnen te kunnen beschouwen, maar met het spel dat ze tot nu toe lieten zien en een fitte selectie, mag er zeker wat van de Dronter jongens verlangd worden!

Hopelijk dat de lange rit naar huis zaterdagmiddag een feestrit zal worden!

Enter Vooruit - asv Dronten wordt afgetrapt om 14:30 uur in Enter.