Afbeelding
BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

Vooruitblik voetbal: BAS aast bij Hulshorst op rechtzetten nederlaag

Sport

BIDDINGHUIZEN - De voetballers van BAS spelen zaterdagmiddag een uitwedstrijd bij Hulshorst en hopen daar de nederlaag van vorige week tegen Rouveen (4-2) recht te zetten. Dat moet ook wel om een plaats in de onderste regionen af te wenden.

BAS startte de competitie nog aardig met twee gelijke spelen en een winstpartij, maar vorige week tegen Rouveen werd daar een nederlaag aan toegevoegd. De Biddinghuizenaren moeten daardoor oppassen dat de balans zaterdag niet ineens negatief uitslaat, want met vijf uit vijf zou je voorlopig geen rol van betekenis spelen. In Hulshorst treft BAS de huidige nummer vier van 3C.

Keepersprobleem

Dan speelt er bij BAS ook nog altijd een keepersprobleem, aangezien eerste doelman Sander Westdijk besloot te stoppen. Hessel Bregman is zijn vervanger, maar hij kan door werkomstandigheden niet altijd aanwezig zijn. Een vaste vervanger is er dus niet, want onder andere de 49-jarige Jaco Schaap maakte al eens zijn opwachtig. Tegen Hulshorst is Bregman echter gewoon van de partij en daardoor is het probleem weer voor een week opgelost.

Volledig programma

14.30 uur Enter Vooruit - asv Dronten

14.30 uur SC Rouveen - Swift '64

14.30 uur Hulshorst - BAS

14.30 uur 't Harde - Reaal Dronten

Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 1 uur geleden
Sandra Nobel (PvdA)
Jeugdzorg kent in Dronten wachtlijst van ongeveer drie maanden 23 uur geleden
Afbeelding
Dronten koopt elektrische vuilniswagens: "We zien momenteel geen nadelen" 23 uur geleden