Afbeelding
Foto Wim Hijink

Odd Fellows Dronten organiseert bridgedrive voor Hospice

Sport

Op zaterdagmiddag 24 november 2018 kunnen alle bridgespelers uit de wijde omgeving van Dronten meedoen aan een bridgedrive in het Denksportcentrum in Dronten. De gehele opbrengst gaat naar het Hospice. De Odd Fellows organiseren dit samen met de Algemene Bridge Club Dronten.

Vanaf 12.30 uur is de ontvangst in het Denksportcentrum aan de Oost 52 in Dronten. Om 13.30 uur starten we met de drive onder leiding van de Algemene Bridge Club. Net als in voorgaande jaren, bridgen de deelnemers in twee lijnen: Een lijn voor thuis - en beginnende bridgers en een lijn voor verenigingsbridgers. Beide lijnen spelen afzonderlijk topintegraal. De verenigingsbridgers spelen deze middag 24 spellen en de thuis- en beginnende bridgers 18 spellen. De kosten bedragen €. 25,00 per bridgepaar.

De bridgedrive voor het goede doel vindt voor de 8e keer plaats. Dit keer willen we een steentje bijdragen aan het in stand houden van het Hospice in Dronten. Naast betaalde krachten, werken er in het Hospice circa 100 vrijwilligers. Jaarlijks is er voor het Hospice ruim € 30,000,- nodig aan giften e.d.

Bent u of kent u een bridger? Doe mee en geef u op bij Jan Bruins tel. 0321 312709 of via mail aan janwbruins@hetnet.nl Het inschrijfgeld kunt u overmaken op bankrekening: NL54 RABO 0143 8100 22 t.n.v. Flevolandloge nr. 83 onder vermelding “bridgedrive”. Opgave is mogelijk tot 18 november 2018.
Wij zien uw opgave en deelname met belangstelling tegemoet.

Winkelcentrum Suydersee.
Aantal 'fysieke winkels' in Dronten nam vorig jaar met 5,9% toe 7 uur geleden
Gamefestival.
Wat is er vrijdag te doen? Gamefestival, luister- en e-boeken 8 uur geleden
Windmolens van Windplan Blauw.
Avond gemeente Dronten over geluidsmetingen en -overlast Windplan Blauw en Groen 8 uur geleden