Jodi de Boer scoorde zaterdag.
Jodi de Boer scoorde zaterdag. ©maartenheijenk.nl

Asv Dronten komt in oefenwedstrijd maar net voorbij ESC

DRONTEN - Asv Dronten heeft dinsdagavond in een oefenwedstrijd met 3-2 gewonnen van ESC. De tweedeklasser kwam twee keer terug van een achterstand, maar na een doelpunt van Willem Bleeker ging de zege toch naar de Drontenaren.

Asv Dronten kwam afgelopen zaterdag niet in actie, maar kon dinsdag sparren met het ESC van de Dronter trainer Patrick Posthuma. Het werd geen makkelijk potje, want de ESC gaf zich niet zomaar gewonnen. Willem Jelle Bos opende na 22 minuten de score, maar vier minuten later was het alweer gelijk. Jodi de Boer zorgde kort voor de rust voor een nieuwe voorsprong, maar ook daar had ESC weer een antwoord op.

De Elburgers kwamen acht minuten na rust opnieuw langszij, maar zagen al snel dat asv Dronten voor de derde keer op voorsprong kwam. Bleeker diende de tegenstander razendsnel van antwoord en die treffer bleek voldoende voor een 3-2 overwinning.