VIDEO | Vrijgevige spitsen Asv Dronten gunnen koploper een ‘gestolen’ overwinning: 1-2

Sport

DRONTEN - Willem Jelle Bos hielp twee levensgrote kansen om zeep, Maxim van der Meer verscheen alleen voor de keeper. De spitsen van Asv Dronten lieten koploper VV Bennekom vanmiddag wegkomen met een ‘gestolen’ 1-2 overwinning.

Vooral na rust was het duel tussen de hekkensluiter en de koploper een attractieve happening. In de eerste helft waren er nog niet al te veel kansen, maar in de 44ste minuut maakte Maxim van der Meer de 1-0 en in blessuretijd kwam Bennekom weer langszij. Vijf minuten na rust maakten de gasten de 1-2.

Geen vervolg

Vanaf dat moment was het alles Asv Dronten wat de klok sloeg. De ploeg van interimtrainer Jan Vlap kon echter geen vervolg geven aan de overwinning van vorige week op Go Ahead Kampen. De kansen bleven stuk voor stuk onbenut en toen de thuisploeg in de slotfase alles-of-niets ging spelen, liet Bennekom de mogelijkheid onbenut om de score zelfs nòg geflatteerder te maken.

„Je staat onderaan en je hebt punten nodig. Dus ik ben niet tevreden, maar ik ga wel met een goed gevoel naar volgende week NSC”, concludeerde middenvelder Jodi de Boer, „Alles is nog mogelijk, al moeten we er wel keihard voor werken.”

Seizoen 2019/'20

Asv Dronten - VV Bennekom 1-2

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 2 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 2 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 3 uur geleden