Afbeelding

asv Dronten neemt de laatste horde

Sport

asv Dronten neemt aanstaande zaterdag de laatste horde tegen de topploegen.

Na Go aheadkampen, winst, koplopers NSC en vv Bennekom, beiden verlies en ook nummer 4 DTS, verlies, waarbij er misschien wel punten hadden kunnen worden gepakt, volgt nu nummer 5 SDV Barneveld.

SDVB komt gehavend naar Dronten, dus lijken er kansen te zijn? Is dat echt zo? De statistieken wijzen uit, dat asv Dronten in Barneveld een ware 'angstgegner' treft. Vrijwel nooit werden er punten gehaald tegen de ploeg van de Veluwe. Daarnaast is het zo, dat de ploeg van haar laatste 5 wedstrijden er 4 won en men een heel duidelijk doel voor ogen heeft:
Op 11 mei wil het plek 3 innemen, in een rechtstreeks duel met Go aheadkampen. Ze zullen daarom strijdbaar en met de uitslagen van de laatste weken in het achterhoofd, vol goede moed naar Dronten komen.

Dan Dronten zelf. Ook vorige week vergat men weer om de wedstrijd over de streep te trekken. Na een 1-2 voorsprong kreeg 'superspits' Jamal Ouassif net teveel ruimte en schoot hij er net als de week ervoor 4 binnen. Een domper. 4 uitstekende wedstrijden tegen de top 4 met 'slechts' 3 punten als resultaat.

Gelukkig dat er nog steeds perspectief is. De laatste 4 ploegen, met Dronten aan de staart, staan op 4 punten van elkaar.
Na SDVB volgen de laatste 4 echte finales tegen de 'iets mindere goden' van de competitie!
Hopelijk dat er uit de wedstrijd tegen SDVB een bonuspuntje meegenomen kan worden richting deze 'finales?!''

De wedstrijd aanstaande zaterdag begint om 14:30 uur op het burgemeester Dekker sportpark in Dronten.