Afbeelding

Stille zaterdag. De opmaat voor roerig en luidruchtig einde van het seizoen?

Sport

Wat is het goed om te zien, dat meer en meer spelers de toezegging doen er volgend seizoen weer bij te zijn bij asv Dronten 1. Met de aanwas van enkele talentvolle jeugdspelers ziet het er naar uit, dat er weer een jong team zal staan met een grote groep van Drontense jongens!

Deze jongens hebben vertrouwen in asv Dronten en hebben met elkaar ook de ambitie uitgesproken om in de 1e klasse te gaan voetballen.
Dit maakt, dat de komende 4 wedstrijden van levensbelang zullen zijn.

We spraken al eerder over 4 'finales.'

Na 5 wedstrijden tegen de top 5 was er hoop en geloof, dit eindigde met een punt tegen SDV Barneveld, waar het er 3 hadden moeten zijn. (asv Dronten miste op 2-2 een penalty)

Toch verwoordde assistent-trainer Marc Rijneveld het treffend, 'goed spelen tegen de groten, betekent niet automatisch winst tegen de kleinere ploegen.'

asv Dronten zal op haar hoede moeten zijn en werkelijk alles uit de kast moeten halen deze laatste 4 wedstrijden om lijfsbehoud mogelijk te maken.

Dit begint morgen op stille zaterdag, tegen de Merinos's. Een zeer wisselende ploeg, die prachtige wedstrijden afwisselt met hele matige, laten we hopen, dat asv Dronten een topdag heeft en de Merino's iets minder in haar vel zit, zodat we de eerste finale met winst kunnen afsluiten!

De wedstrijd vang zaterdag aan om 14:30 uur op sportpark de Groene Velden in Veenendaal.