Arjen Kamer
Arjen Kamer ©maartenheijenk.nl

Grote veld van DOS Kampen kan ASVD Korfbal niet inspireren: 15-12 verlies

DRONTEN - De korfballers van ASVD hebben geen vervolg kunnen geven aan de mooie overwinning van vorige week op Sparta. DOS Kampen speelde met meer bezieling en won verdiend met 15-12.

De groen-witten lieten op het grote veld weinig snel en aantrekkelijk spel zien. Alleen Corné IJssenagger onttrok zich in de eerste helft aan de malaise. Hij scoorde maar liefst vier keer van afstand en voorkwam daarmee een walk-over van DOS Kampen: 9-4.

Daarna ging het wat beter met de pupillen van hoofdtrainer Wilbert Leendertse. De combinaties verliepen weer wat vlotter en DOS Kampen liep niet verder uit. De teams gingen rusten met een 10-6 stand.

Kleine inhaalrace

?Met de inbreng van Arjen Kamer na rust begon ASVD aan een kleine inhaalrace. Twee rake afstandsschoten van hem zorgden voor 10-8.

Daarna werd er wat om en om gescoord en realiseerde ASVD zelfs nog de aansluiting. Maar verder dan één doelpunt achterstand kwam men niet. Na 13-12 scoorde DOS Kampen nog twee keer en was voor hen de overwinning een feit.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 7 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 8 uur geleden