VIDEO | Doek valt voor Asv Dronten: ā€žNog twee maanden, dan begint het nieuwe seizoenā€

DRONTEN - Het doek is gevallen voor de voetballers van Asv Dronten. In de eerste ronde van de nacompetitie werd in eigen huis met 2-1 verloren van SVI. Het betekent degradatie naar de tweede klasse.

De Zwollenaren waren in de openingsfase wat sterker. Asv Dronten herstelde zich goed en Rik Breemhaar bezorgde zijn ploeg vlak voor rust een 1-0 voorsprong.

Twee tegengoals

Vlak na rust ging het mis. In de vijftigste minuut vormde balverlies van Lucky Akot de inleiding tot de 1-1 en tien minuten later werd de bezoekers geen strobreed in de weg gelegd bij de 1-2. Asv Dronten kreeg via met name Jodi de Boer mogelijkheden om de zaak recht te breien, maar zoals zo vaak dit seizoen waren de kansen niet aan de ploeg besteed.

DeDrontenaar.nl sprak na afloop met Jodi de Boer en Chris van Maanen, die zijn laatste wedstrijd in het eerste elftal speelde.