Afbeelding
eigen foto

John Dijkstra en Dennis Kloosterman prolongeren hun padeltitel in Biddinghuizen

Sport

BIDDINGHUIZEN - John Dijkstra en Dennis Kloosterman hebben net als vorig jaar het padeltoernooi in Biddinghuizen gewonnen. Het toernooi van BAS Tennis & Padel trok 66 deelnemers.

Verslag BAS Tennis & Padel:

De 3e editie van het toernooi in Biddinghuizen is alweer voorbij. Met maar liefst 66 deelnemers is er een behoorlijke groei in verhouding met de vorige editie. Bij BAS Tennis & Padel zijn we daarom ook blij met de vernieuwing van het park. Volgens de toernooileider was de timing van een 2e padelbaan op het park perfect, zonder deze toevoeging hadden er niet zoveel padellers kunnen meedoen.

Het toernooi staat ieder jaar garant voor gezelligheid met daarbij fanatieke padelwedstrijden. Daarnaast spelen de deelnemers veel wedstrijden wanneer je dit vergelijkt met andere evenementen. Alle koppels hebben minimaal 3 wedstrijden gespeeld, dit was dus niet mogelijk geweest zonder de nieuwe padelbaan. Deze redenen zorgen ervoor dat iedereen week 28 jaarlijks reserveert in de agenda, zodat ze mee kunnen doen aan dit padeltoernooi. Voor volgend jaar kan 6 t/m 12 juli dus alvast worden geblokt.

Er werd gespeeld in 4 verschillende categorieën. Eén daarvan was de ouder/kind poule waarin de jeugd wordt gestimuleerd om te padellen. De andere drie onderdelen waren de beginners-, 2e- en 1e klasse. Bij de beginners hadden Luiz Fidom en Martijn Boer gewonnen en in de 2e klasse waren Foort Sandee en Angelique de Graaf de sterkste. In het hoogste onderdeel hebben de kampioenen van vorig jaar hun titel weten te behouden: John Dijkstra en Dennis Kloosterman.

Wil je ook een keer de sport padel proberen? Neem dan contact op met een vereniging bij jou in de buurt. Bij BAS Tennis & Padel in Biddinghuizen is iedereen altijd welkom om het een keer te proberen. Zie onze website, www.bastennis.nl, voor mee informatie.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 13 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 14 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 14 uur geleden