BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS laat niets heel van sv Lelystad '67, Reaal Dronten verliest van Nieuwleusen

BIDDINGHUIZEN/DRONTEN - BAS heeft dinsdagavond uitgehaald tegen SV Lelystad '67, de ploeg van Swifterbanter Meloudi Zaki. De Biddinghuizenaren lieten geen spaan heel van de tegenstander en wonnen met 7-0. Reaal Dronten verloor met 3-0 van Nieuwleusen.

BAS kende een makkelijk avondje, waarbij moet gezegd dat de ploeg een aantal prima goals maakte. De eerste van Mike Geres was mooi en ook de 2-0 van Walid el Achak mocht er zijn. Bij rust stond die stand nog op het bord, maar na de rust volgden er nog vijf goals. Geres maakte zijn tweede, Nabil Essaddouqi scoorde en Jesper Claassen was goed voor twee doelpunten. Het slotakkoord kwam van de voet van Thomas de Gier, die de eindstand op 7-0 zette.

Reaal verliest van Nieuwleusen

Reaal Dronten speelde tegen derdeklasser Nieuwleusen en kwam iets beter voor de dag dan zaterdag tegen Swift '64. De Drontenaren verloren echter wel, want na een 1-0 ruststand eindigde de oefenwedstrijd in 3-0.

AIR, Arooj Aftab, Miles Kane en Jonny Greenwood (Radiohead) op Lowlands 22 uur geleden
Agenda zaterdag: Opwekking, open huis voedselbank, G-korfbal, Peppa, voetbal 22 uur geleden
Onderzoek naar arbeidsmigranten en permanente bewoning Boschberg en Bremerberg 23 uur geleden