Afbeelding

asv Dronten krijgt de Valleivogels op bezoek

Sport

Heel mooi was natuurlijk de 8-klapper van afgelopen zaterdag, maar zaterdag zal asv Dronten uit een ander vaatje moet tappen, dan het vorige week deed.

De Valleivogels komen op bezoek. De club is ambitieus en wil na een seizoen waarin het lang aanhaakte bij de top van de ranglijst, het dit jaar beter gaan doen! Uiteindelijk is het hoofddoel promoveren naar de 1e klasse, zodat er ook weer enkele mooie derby's voor de club uit Scherpenzeel op het programma komen te staan. Hiervoor zal het dus de punten mee moeten nemen uit Dronten.
En of asv Dronten bereid is dat te laten gebeuren, dat is natuurlijk de vraag! asv Dronten staat met 7 punten uit 3 wedstrijden keurig op een 4e plek en zal de 3 punten voorsprong op de Vogels willen uitbreiden naar 6. Het vertrouwen daarvoor is aanwezig. De ploeg is jong, hongerig, wil graag, maar nog niet altijd komt er uit, wat er in zit. Met name de afronding, daar schortte het nogal aan in de eerste twee wedstrijden. Hopelijk is met de 8 doelpunten van vorige week het vertrouwen op dat vlak een stuk gegroeid!

Yordi Schols bleek opnieuw een plaag voor de verdediging van SVL '67 en de entree van Jeroen van der Meer in de tweede helft mocht er helemaal zijn: hij scoorde een zuivere hattrick!

asv Dronten moet het zaterdag nog stellen zonder Dirk van Driest, hij hoopt na de winterstop weer aan te kunnen sluiten bij het eerste elftal en ook Sean Stenekes zal nog twee wedstrijden toe moeten kijken i.v.m. een schorsing. Daarentegen bleek Rik Breemhaar weer helemaal terug afgelopen zaterdag, dus we gaan er van uit dat het verdedigend ook weer helemaal snor zit!

De wedstrijd van a.s. zaterdag vangt om 14:30 uur aan op het burgemeester Dekker sportpark.

AvL

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 6 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 7 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 7 uur geleden