VIDEO | Asv Dronten wint simpel met 4-0, maar één Valleivogel maakt nog geen zomer

DRONTEN - Mede dankzij drie doelpunten van Jodi de Boer won Asv Dronten vanmiddag simpel met 4-0 van Valleivogels. De ‘man of the match’ herhaalt dat de Drontenaren dit jaar voor de prijzen willen gaan. Met drie overwinningen en één gelijkspel is de ploeg goed begonnen: „Maar één zwaluw maakt nog geen zomer”

De opening was nog voor de ploeg uit Scherpenzeel, maar nadat Jodi de Boer in de 19de minuut de 1-0 had gescoord, kwam Asv Dronten niet meer in de problemen. Kort na de 1-0 werd Martijn Timmer weggeduwd zonder dat er een bal in de buurt was. Jodi de Boer verzilverde de penalty.

Na die 2-0 kreeg Asv Dronten een zware tegenvaller toen sterkmaker Yordi Schols zich geblesseerd moest laten vervallen. De ploeg liet zich echter niet van de wijs brengen en kwam nooit meer in de problemen. Na rust zorgden wederom Jodi de Boer en Martijn Timmer voor de 4-0 eindstand.