Bas van Spronsen (Swift'64)
Bas van Spronsen (Swift'64) ©maartenheijenk.nl

Swift '64 snoept koploper een punt af, Reaal Dronten speelt eveneens gelijk

SWIFTERBANT/DRONTEN - Swift '64 en Reaal Dronten hebben zaterdag allebei een punt gepakt. Eerstgenoemde zorgde door een 1-1 gelijkspel voor het eerste puntenverlies van Hatto Heim, terwijl Reaal een punt veroverde tegen 's Heerenbroek.

Swift trof in Hatto Heim de nog ongeslagen koploper en diende die ploeg een eerste tik toe. Bas van Spronsen, die de voorbije weken nog miste vanwege een blessure, zorgde na 36 minuten voor de 1-0. Die stand bleef tot de rust in stand, maar na rust kwam Hatto Heim langszij. Ruben Bouwhuis maakte de 1-1 en zorgde daarmee voor de eindstand.

Reaal pakt een punt

Waar Swift een voorsprong verspeelde, kwam Reaal Dronten juist langszij. De Drontense vierdeklasser kwam bij 's Heerenbroek tweemaal op achterstand, maar twee keer lukte het om die schade te herstellen. Mede door een treffer van Remco Drenth stapte Reaal met een punt in de tas weer in de auto: 2-2.