Jodi de Boer (Asv Dronten)
Jodi de Boer (Asv Dronten) © Ringfoto Doornbos

Asv Dronten is in oefenduel te sterk voor tweedeklasser IJVV, De Boer maakt twee goals

DRONTEN - Asv Dronten oefende donderdagavond tegen IJVV en won met 2-0. Beide Drontense doelpunten werden gemaakt door Jodi de Boer.

Asv Dronten trof in IJVV eveneens een tweedeklasser, want de IJsselmuidenaren komen uit in de tweede klasse H. De ploeg van trainer Wim Schaap was op eigen veld duidelijk de bovenliggende partij en won dan ook terecht. Jodi de Boer opende na tien minuten de score en hij was diep in de eerste helft ook goed voor de 2-0.

Na rust speelde asv Dronten onder andere met enkele JO19-junioren en bleef het kansen krijgen op meer. Goals volgden echter niet meer, waardoor het bij 2-0 bleef.