BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS keert grote achterstand om en hervat competitie met spectaculaire zege

BIDDINGHUIZEN - Na een minuut of veertig lijkt BAS zaterdag de wedstrijd tegen Rouveen al verloren te hebben. Maar dan gaan de Biddinghuizenaren helemaal los en wordt een 3-0 achterstand omgebogen naar een 3-5 overwinning.

Er zijn maar weinig mensen die na veertig minuten nog iets geven voor de kansen van BAS. Rouveen deelt binnen twee minuten twee flinke klappen uit, waardoor het na een kwartier al 2-0 is. Daar komt via Matthias Mijnheer ook nog een derde treffer bij, waardoor BAS na dik veertig minuten al op een 3-0 achterstand staat.

Dan keert de wedstrijd toch. Mike Geres maakt kort voor rust de 3-1 en na de onderbreking trapt BAS het gaspedaal vol in. Art Drent werkt een vrije trap binnen en uit een strafschop zorgt Stefan Tolhoek in de slotfase voor de 3-3. Daar blijft het echter niet bij, want via Martin Wubs komt BAS zelfs op een 3-4 voorsprong. Als Walid el Achak dan in de laatste minuut ook nog voor 3-5 zorgt, is het feest compleet. De comeback van het weekend is een feit.