Staphorst-speler RĆ©mon Kroes bedankt voor Asv Dronten: ā€žZo hoog mogelijk voetballenā€

Sport

DRONTEN - Asv Dronten heeft geprobeerd RĆ©mon Kroes te verleiden tot een overgang. De 24-jarige middenvelder hield de boot af: ā€žIk heb de ambitie om zo hoog mogelijk te voetballen.ā€

RĆ©mon Kroes is bezig aan zijn vijfde seizoen bij VV Staphorst, dat momenteel koploper is in de hoofdklasse. Voor die tijd speelt hij in de beloften van PEC Zwolle.

Vorige week maakte Kroes bekend op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Omdat hij tot voor kort in Dronten woonde, was het logisch dat hij benaderd werd door Asv Dronten. ā€žIk heb korte lijntjes met ze en ze ook al gesprokenā€, aldus de speler. Zijn aspiraties liggen echter hoger dan de tweede klasse.

VĆ³Ć³r 1 maart

Dimitri van der Pouw, bestuurslid voetbaltechnische zaken bij Asv Dronten, meldt desgevraagd dat de gesprekken over de samenstelling van de selectie in het nieuwe seizoen nog lopen. Hij hoopt de selectie vĆ³Ć³r 1 maart op orde te hebben en doet tot die tijd geen mededelingen.

Update

Dinsdag 28 januari, 11:30 uur:
RĆ©mon Kroes laat weten dat de deur naar Asv Dronten nog niet gesloten is. Bij de aankondiging van zijn vertrek bij VV Staphorst dacht hij in eerste instantie niet aan Dronten, zijn ambities liggen op een hoger niveau, maar hij staat open voor een gesprek.

Video

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 12 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 12 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 13 uur geleden