BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS begint met ruime overwinning, ook Swift boekt een zege

BIDDINGHUIZEN/SWIFTERBANT - BAS is haar oefenperiode zaterdag begonnen met een klinkende zege bij 't Harde. De Biddinghuizenaren waren overduidelijke de betere ploeg en wonnen met liefst 0-5. Competitiegenoot Swift'64 won ook, Oudehaske werd met 0-2 verslagen.

't Harde en BAS speelden een wedstrijd van drie keer dertig minuten en daarin hadden de Biddinghuizenaren geen kind aan de opponent. De thuisploeg kreeg het over negentig minuten niet of nauwelijks voor elkaar om een bal tussen de palen te plaatsen, terwijl BAS naar hartenlust kon aanvallen. Het resulteerde al rap in de 0-1 van Stefan Tolhoek, die vanaf elf meter scoorde. De 0-2 kwam op naam van Karst van Dijk, waarna Tolhoek opnieuw een penalty benutte.

In het vervolg had BAS nog wel een keer of vijf kunnen scoren. Kansen waren er te over en er volgde dan ook nog twee goals. Mike Geres tekende voor de 0-4, waarna David van Dijk uit een vrije trap voor de eindstand tekende: 0-5.

Swift'64 wint bij Oudehaske
Swift'64 herstelde zich zaterdag van de monsternederlaag tegen asv Dronten. In Oudehaske won de ploeg van trainer Arjan ten Hove met 0-2. De doelpunten kwamen op naam van Steven George en opnieuw Thim Verhoeven. Verhoeven was ook tegen asv Dronten al trefzeker.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 4 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 5 uur geleden