Afbeelding

asv Dronten start met lastige uitwedstrijd bij Veensche Boys

Sport

asv Dronten neemt het na een bijna perfect verlopen voorbereiding in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen, op tegen Veensche Boys.

De mannen van trainer Patrick Posthuma kende een uitstekende voorbereiding met overwinningen en twee gelijke spelen en een doelsaldo van 27 voor en slechts 4 doelpunten tegen. De Drontenaren bekerden zonder problemen verder en lijken dus klaar voor de competitie. Door de goede resultaten zou je bijna vergeten, dat er toch ook daadwerkelijk zorgen zijn.
Yordi Schols, Rihairo Meulens, Jeroen van der Meer, Laurens Brouwer en Martijn Timmer raakten geblesseerd in de voorbereiding. Gelukkig sluiten Martijn Timmer en Yordi Schols wel weer aan voor de eerste competitiewedstrijd van morgen.

Veensche Boys versterkte zich o.a. met Mohammed Nouri en dat legde ze geen windeieren in de eerste wedstrijden van dit seizoen. Vorige week leek er ineens een kink in de kabel te komen. Veensche Boys verscheen onherkenbaar in Zwolle tegen Z.A.C. en verloor. Trainer Erik Assink gaf al aan, dat als zijn team zo speelt, dan hoeft het niet eens de kleedkamer uit te komen voor de wedstrijd tegen asv Dronten.

Morgen rond half 5 weten we welke ploeg de goede voorbereiding een vervolg heeft gegeven bij de start van de competitie! Eén ding is zeker: na zo'n lange tijd zonder competitiewedstrijd, heeft iedereen er zin in!

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 5 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 5 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 6 uur geleden