Voorzitter Albert Bleijenberg en secretaris Piet Bleeker overhandigen de eerste pas aan sponsor Remko Bosma van Wouda Installatietechniek.
Voorzitter Albert Bleijenberg en secretaris Piet Bleeker overhandigen de eerste pas aan sponsor Remko Bosma van Wouda Installatietechniek. @ Fotostudio Wierd Lelystad 0320 236006

IJsclub Dronten heeft nieuw ledenpasje: „Bij beperkingen eerst de leden”

Sport

DRONTEN - De IJsclub Dronten stapt met ingang van dit jaar over op een nieuw toegangssysteem. Voorheen ontvingen de leden ieder jaar een papieren ledenkaart. Het bestuur heeft dat nu gemoderniseerd. Er komt een kunststof ledenpas met barcode die bij de ingang wordt gescand.

Deze ledenpas blijft geldig zolang men lid blijft van de IJsclub Dronten. Alle leden hebben inmiddels de nieuwe kaarten ontvangen, samen met de uitnodiging voor de ledenvergadering in kerkcentrum Open Hof.

Coronamaatregelen

De ijsclub treft de nodige voorbereidingen voor het winterseizoen. „Op dit momenten weten wij nog niet hoeveel mensen er straks op onze natuurijsbaan terecht kunnen”, aldus het bestuur, „Dat zal onder andere afhankelijk zijn van het aantal vierkante meters beschikbaar ijs en de dan geldende coronamaatregelen.”

Bij beperkingen krijgen eerst de leden toegang. Niet-leden moeten er rekening mee houden dat ze in verband met de maatregelen niet op de natuurijsbaan terecht kunnen. Belangstellenden kunnen zich nog tot 1 december tegen een gereduceerd tarief aanmelden.

Informatie

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 3 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 3 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 4 uur geleden