Jan van Halst komt op bezoek bij Reaal Dronten dankzij ‘Rondje voor je club’

Sport

DRONTEN - Zodra het weer kan, komt Jan van Halst op bezoek in de kantine van voetbalvereniging Reaal Dronten. De avond met de oud-profvoetballer en analyticus bij Ziggo Sport is een prijs in de actie ‘Rondje voor je club’.

Actiebureau Clubplan initieerde dit najaar een actie, waarbij voetballiehebbers een rondje konden geven in de vorm van een donatie. Op die manier steunden ze hun club financieel tijdens de coronacrisis.

1.170 euro

Landelijk werd er 325.000 euro opgehaald. In Flevoland eindigde Reaal met 1.170 euro op de tweede plaats achter SV Lelystad’67. Reaal won maandagavond de eindprijs, een kantinebezoek van Van Halst.

Het bestuur van Reaal is er blij mee: „Voor Reaal is het ook een bijzondere tijd, waarbij we vooral onze leden missen en de gezelligheid die zij meebrengen naar onze kantine en sportpark. Onze kantine en ons sportpark zijn echt een verbindende factor voor de club en we hopen met de slotprijs, zodra het weer kan, onze leden weer een bijzonder warm welkom te kunnen bieden in de kantine.”

Afbeelding
Gratis gids van bijenhoudersvereniging met tips voor bijenvriendelijke tuin 22 uur geleden
Eén-op-één gesprekken.
Alleen selecte groep inwoners krijgt alsnog één-op-één gesprek over deal De Regt de regt 22 uur geleden
Bewoners gaven hun mening over de nieuwe appartementen.
OFW en aannemer sluiten samen met huurders de bouw van MFC Swifterbant af 23 uur geleden