Reaal Dronten
Reaal Dronten eigen foto

Burak Yargan en Martin Vredenburg ook volgend seizoen trainers van Reaal Dronten

Sport


DRONTEN - Hoofdtrainer Burak Yargan en assistent-trainer Martin Vredenburg zijn ook volgend seizoen actief bij het eerste elftal van voetbalvereniging Reaal Dronten. „We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Burak en Martin en we hebben daarom een contractverlenging aangeboden”, aldus het bestuur.

Yargan zegt dat hij een jonge en talentvolle groep onder zijn hoede heeft: „Ik heb er alle vertrouwen in, dat er nog veel meer uit deze groep te behalen valt. Reaal Dronten is een ambitieuze club, die in beweging blijft en graag wil doorgroeien. Ik ben trots dat ik mijn bijdrage hieraan kan leveren.”

Zowel de trainers als de technische commissie hebben de ambitie om volgend seizoen te promoveren naar de derde klasse. De technische commissie probeert de komende periode een selectie samen te stellen die hiervoor de kwaliteit heeft.

ASVD, Swift en BAS

Door het besluit van Reaal Dronten houden alle vier de voetbalclubs in Dronten volgend seizoen dezelfde hoofdtrainer. Patrick Posthuma (Asv Dronten), Arjan ten Hove (Swift’64) en Arjen Bredewolt (BAS Voetbal) verlengden hun contracten al voor de jaarwisseling.

De heer en mevrouw Kollen kregen huisbezoek aan de Cultuursingel in Biddinghuizen.
400 OFW-huurders melden zich aan voor huisbezoek: "Werken aan een thuisgevoel" 10 uur geleden
Popkoor Unlimited Sound Dronten
Wat is er vrijdag te doen? IVN, De Schakel, Dorcas, Maris Sonores, theatershows 10 uur geleden
Thim Verhoeven neemt na tien jaar afscheid van Swift'64 1.
Zinderend slot bij Asv Dronten, afscheid bij Swift'64, titelstrijd bij BAS 11 uur geleden