Afbeelding
Panenka Magazine - archieffoto

Voetbalcultuurtijdschrift Panenka uit Dronten werkt samen met supportersplatform

Sport


DRONTEN - Het Drontense ‘cult-voetbaltijdschrift’ Panenka gaat samenwerken met het multimediale supportersplatform In de Hekken. De samenwerking bestaat onder andere uit een redactionele uitwisseling en promotionele samenwerking.

Bert Talens van Max Cross uit Dronten is uitgever van Panenka. Hoofdredacteur Tom Bodde uit Slochteren vertelt over de nieuwe samenwerking: „We hadden al regelmatig contact, maar zijn zeer verheugd dat het nu tot een partnerschap is gekomen.”

„Panenka Magazine was zeven jaar geleden het eerste voetbalcultuurtijdschrift in Nederland en België”, vervolgt Bodde, „Sindsdien hebben we ieder kwartaal een magazine uitgegeven.”

Pure liefde

Panenka draait volgens Bodde om de pure liefde voor de belangrijkste bijzaak ter wereld: „Wij zijn altijd op zoek naar het authentieke voetbalerfgoed van Europa en de sociaal-maatschappelijk betekenis ervan.”

In de Hekken is in tien jaar tijd uitgegroeid tot dé toonaangevende website (meer dan 1,5 miljoen bezoeken per jaar) op het gebied van voetbal- en supporterscultuur in Nederland en België.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 4 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 4 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 5 uur geleden