Afbeelding
Judy Honing - www.judy-fotografie.nl

Ongeneeslijk zieke Esther Schilder ziet zoon Nordin nog één keer voetballen

Sport

DRONTEN - Dankzij Stichting Ambulancewens Nederland kon de 41-jarige Esther Schilder vanochtend nog één keer langs de lijn een wedstrijd van haar zoon Nordin beleven. „Voor Nordin, zijn moeder en de familie was het echt een dag met een lach en een traan”, zag Linda van Altena, bestuurslid van Reaal Dronten.

Reaal Dronten legde vanmorgen de rode loper uit. In samenwerking met sponsoren werden Esther en haar gezin flink in de watten gelegd door de voetbalvereniging.

Goed verzorgd

Linda van Altena: „Het lijkt zo gewoon, een voetbalwedstrijdje kijken, maar het is onmogelijk zelf te organiseren als je ongeneeslijk ziek bent. Stichting Ambulancewens heeft het echt zó goed verzorgd!”

Er was muziek tijdens de wedstrijd, er waren drankjes en hapjes en op een bewolkte ochtend brak ook ineens de zon door. Linda: „De dag stond in het teken van dit gezin. Nordin en zijn team hebben geweldig gevoetbald. We zijn blij dat we hier als vereniging aan hebben kunnen bijdragen. Ze zeiden dat ze er gezegd intens van hebben genoten.”

Na het eten van een broodje hamburger - een traditie voor het gezin - vertrok de ambulance onder applaus weer van het sportpark.

Foto: Judy Honing - www.judy-fotografie.nl

Foto: Judy Honing - www.judy-fotografie.nl

Afbeelding
Andy Snijdt Hout | Wat is dit toch een leuk feest 7 uur geleden
Afbeelding
Wat is er zondag te doen? Darttoernooi, Igor Popov, Wereldlichtjesdag 7 uur geleden
Afbeelding
Polderleven in Beeld | De torens van Dronten 8 uur geleden