Robin van Capelle in actie voor Reflex.
Robin van Capelle in actie voor Reflex. eigen foto

Reflex met oud-Drontenaar Robin van Capelle speelt oefenduel in ’t Dok

Sport

DRONTEN - Reflex uit Kampen en VoCASA uit Nijmegen spelen op zaterdag 11 september (17 uur) een oefenwedstrijd in sporthal ’t Dok. Beide volleybalploegen komen uit op het één na hoogste niveau. Bij Reflex speelt ook oud-Drontenaar Robin van Capelle. De wedstrijd is georganiseerd door volleybalvereniging Libero’99.

„Libero’99 heeft een goede relatie met de volleybalclub uit Kampen”, aldus de club, „Diverse talenten maakten de overstap van Dronten naar Kampen om op een hoger niveau te presteren. Extra leuk dus dat de ‘lange’ mannen uit Kampen nu in Dronten komen spelen. Vooral omdat ex Libero’99 speler Robin van Capelle voor Reflex uitkomt.” De Kampenaren spelen in Dronten tegen het tweede team van de eredivisieclub uit Nijmegen.

Nieuwe competitie

Na een bewogen jaar waarin de competitie al na twee maanden werd stilgelegd door corona, begint komende zaterdag het nieuwe seizoen voor volleybalvereniging Libero’99. De eerste wedstrijden zijn om 12 uur.

„De teams kijken er naar uit om, zonder beperkingen, weer in de zaal te volleyballen”, aldus de club, „Nu is dat weer mogelijk en er meldden zich zelfs nieuwe leden.”

Libero’99