Afscheid op de atletiekbaan.
Afscheid op de atletiekbaan. eigen foto Flevo Delta

Lof voor Flevo Delta-trainer Johan Meijer: „Niet alleen op gebied van atletiek”

Sport

DRONTEN - Atletiekvereniging Flevo Delta nam donderdag na ruim 25 jaar afscheid van Johan Meijer als trainer. Veel atleten van zijn huidige trainingsgroep, maar ook atleten van voorgaande jaren, ouders en collega-trainers  waren aanwezig om Johan in het zonnetje te zetten. 

Johan werd geprezen om zijn tomeloze inzet, enthousiasme, creativiteit, doorzettingsvermogen en betrokkenheid. Waardering was er vooral van jeugdleden. „Veel atleten waarderen zijn luisterend oor en directe wijze van aansturing”, aldus de club, „En niet alleen op het gebied van atletiek. Ook omgaan met elkaar en normen en waarden staan bij Johan hoog in het vaandel.”

Waarderingsspeld

Johan werd drie keer uitgeroepen tot trainer/coach van het jaar van de gemeente Dronten. Namens de de atletiekunie kreeg hij de waarderingsspeld uitgereikt.

„Voor onze vereniging is het een aderlating dat Johan stopt als trainer”, meldt Flevo Delta, „Toch zijn wij trots en verheugd dat Johan zoveel jaren op zijn unieke wijze training heeft gegeven aan veel groepen atleten.”


Cadeau’s voor Johan Meijer. 


De waarderingsspeld van de KNAU.