VIDEO | Ontevredenheid bij Reaal ondanks winst: ā€žNiet onze beste wedstrijdā€

DRONTEN - ā€žIk was niet tevredenā€, zei Reaal Dronten-trainer Burak Yargan na de 4-2 overwinning op VV Kampen. Middenvelder Jasper Vogelzang was het daarmee eens: ā€žHet was niet onze beste wedstrijd.ā€

De drie punten waren dikverdiend. De wedstrijd begon twintig minuten te laat doordat de puntloze hekkensluiter de tenues was vergeten. Vervolgens moesten de toeschouwers nog dik 25 minuten wachten op de eerste kans voor de thuisploeg. Het was wel meteen raak: Jasper Vogelzang kopte een corner binnen.

Meteen na rust werd het door een eigen doelpunt 2-0. Vervolgens scoorde VV Kampen in de tweede helft twee keer de aansluitingstreffers. Maar door een fraaie goal van Taha Fawzi en een treffer van invaller TIm Murks bleven de drie punten in Dronten.