VIDEO | Asv Dronten met de schrik vrij: „Bier staat koud, dus kom maar op!”

DRONTEN - Twee goals van invaller Dinand Woertink in de laatste tien minuten zorgden er vanmiddag voor dat Asv Dronten met de schrik vrijkwam tegen laagvlieger SV Lelystad’67. De Drontenaren keken kort na rust nog tegen een 0-2 achterstand aan, voordat ze zelf vier keer scoorden.

Asv Dronten had de hele wedstrijd meer balbezit en kreeg kansen. Het waren echter de gasten uit Lelystad die in de 35ste minuut op 0-1 kwamen. Dat gebeurde nadat de hele de Dronter stond te pitten bij een verre inworp. In de 50ste minuut werd het door een zeldzame inschattingsfout van aanvoerder Rik Breemhaar zelfs 0-2.

Een vlammend schot van Rihairo Meulens in de kruising 55ste minuut bracht de hoop weer terug bij de thuisploeg. Toen een voorzet van Laurens Brouwer dertien minuten later in eigen doel werd gewerkt, groeide het vertrouwen. Dinand Woertink zorgde er uiteindelijk met goals in de 80ste en 84ste minuut voor dat Asv Dronten in de titelrace bleef. Eindstand: 4-2.

Asv Dronten - SV Lelystad’67 4-2