Afbeelding
Foto: Ā©maartenheijenk.nl

Reaal Dronten zet ambities geen kracht bij, verlies bij VHK

Sport

DRONTEN - Meedoen voor de derde periodetitel, dat wil Reaal Dronten. Maar bij VHK slaagde de ploeg er zaterdag niet in om te winnen (2-1), waardoor het direct in de achtervolging moet.

De vierdeklasser zit in een behoorlijk lastige fase, want de voorbije vier wedstrijden leverden nul punten op. Bij VHK maakte Reaal dat kwartet aan nederlagen vol, al leek het er een behoorlijke tijd op dat de ploeg een goed resultaat neer ging zetten. Nordin Hettinga opende na een half uur immers de score, maar in de tweede helft zette VHK de boel recht. 

De thuisploeg maakte kort na rust de 1-1 via Edward Rook en die goal werd gevolgd door de winnende. Wederom Rook was goed voor een treffer en bezorgde zijn ploeg daarmee de zege. 

Doel nog haalbaar?
Voor Reaal is nacompetitie via de ranglijst door die nederlaag vrijwel uitgesloten. Het winnen van de derde periodetitel is natuurlijk nog mogelijk, maar dan zal trainer Burak Yargan alle zeilen bij moeten zetten om de negatieve reeks te doorbreken. Met nog een nederlaag lijkt het seizoen van Reaal toch wel ten einde.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 8 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 8 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 9 uur geleden